FAQ'S

Hoe meld ik me aan bij de community?

Voor alle huurders die al bij SWK030 of Sophies Kunstprojecten huurden op 1 januari 2019, is er een leeg profiel klaargezet. Je kan dan inloggen door een nieuw wachtwoordaan te vragen. 
Nieuwe huurders kunnen zich aanmelden bij de community door zich te registreren. Je aanmelding komt dan bij ons binnen, en na goedkeuring kan je je profiel gaan aanpassen en foto's uploaden. 

Ik heb een vraag voor collega-kunstenaars/creatieven. Waar kan ik die stellen?

Het Prikbord is de plek waar je zelf je vragen, oproepen en evenementen kan delen. Zo kan je makkelijk uit de expertise van je collega's putten en informatie uitwisselen. 

Kan ik mijn evenement delen op de website?

Dat kan! Via het Prikbord kan je zelf informatie over een expositie, workshop of vertoning delen. Wanneer je een evenement deelt, kunnen we deze ook meenemen in de andere DePlaatsmaker-kanalen, zoals de nieuwsbrief en onze Facebook. Tenzij je dit niet wilt natuurlijk.  

Wie kan de community allemaal zien?

De community is voor alle bezoekers van de site zichtbaar. Daardoor kan je makkelijk je werk en evenementen zichtbaar maken voor bezoekers aan de website en bewoners van de stad. En aan de andere community-leden natuurlijk! Je kan je profiel ook zo instellen dat alleen andere community-leden je profiel kunnen bekijken. Dit doe je door op je profiel naast je naam op de knop Bewerken te klikken. Hiervoor moet je ingelogd zijn. 

Welke gegevens kunnen mensen inzien op mijn profiel?

Je bent zelf in staat om alle informatie op je profiel aan te passen en in te vullen. Je kan dus zelf bepalen welke informatie je wilt delen met bezoekers van je profiel. Verder houden we ons uiteraard aan ons Privacybeleid.  

Kan ik mijn profiel verwijderen?

Via communicatie@deplaatsmaker.nl kun je aangeven dat je je profiel wilt verwijderen. DePlaatsmaker zet je profiel op non actief, waardoor de gegevens niet meer te zien zijn op de site. Wij bewaren de gegevens in beveiligde omgeving van community.deplaatsmaker.nl.