Marlieke Kasten

Video design & Postproductie

Discipline: Film en televisie

incamera.nl
Animator Art director Documentaire Evenementen Film Filmmaker Speelfilm

Bio

Ik ben Marlieke Kasten, oprichtster van InCamera en sinds 2011 actief in de wereld van de commerciële films. De afgelopen jaren was InCamera nog de benaming van mijn postproductie diensten als freelancer. Maar het is intussen veel meer geworden.

Door de vele connecties die ik maak in mijn werk, en de samenwerkingen die ik aanga voor ieder project, is het bedrijfje uitgegroeid tot een productiestudio waar veel meer gedaan wordt dan alleen maar de nabewerking van video. Het is een knooppunt voor een groot netwerk aan creatieven die graag gezamenlijk werken aan commerciële projecten.

Ik heb daarin de rol gekozen als ‘sociale verbinder’ en project manager, waarbij ik ook mijn technische kennis inzet voor de professionele afwerking en levering van de films. Zie mijn linkedin pagina voor meer feiten en info over mijn kennis en opleidingen.

Ik wil klanten graag dat gouden strikje om het product leveren, en op deze wijze kan ik die kwaliteitseisen goed bewaken. Voor ieder filmproject zoek ik de juiste mensen bij elkaar en zorg ik voor een duidelijke communicatie tussen klanten en creatieven. En onze visie? We creëren met ons hart, en met een duidelijke passie voor ons vak!