B Foto

Fotograaf

Discipline: Fotografie

bfoto.nl

Bio

➥ Een professionele portretfoto waarop je nu eens echt jezelf bent. De sfeer van je evenement vastgelegd, maar hoe doe je dat eigenlijk sfeer vastleggen? Mijn specialisatie zijn zakelijke portretten en zakelijke evenementen. Ik houd van interacties tussen mensen en van de mooie momenten die dan ontstaan.

Bianca de Wit | BFoto.nl | 06 13 77 44 81

➥ Je kan bij mij in mijn studio komen voor een mooi sprekend portret, ik kijk altijd naar hoe je overkomt en hoe je staat, en neem dit mee tijdens het maken van het portret, zodat het echt jij bent die op de foto staat. Ik kan ook mijn studio meenemen naar jouw bedrijf, zo kan ik meerdere mensen op jullie eigen locatie fotograferen, zorgen dat iedereen een professioneel portret krijgt met een eenduidige uitstraling.


➥ Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van de sfeer van een evenement. Maar hoe doe je dat eigenlijk, de sfeer vastleggen? Nou, vooral door te focussen op de mensen. Mensen maken tenslotte het evenement.
Mijn goede en sfeervolle foto's helpen om meer bezoekers voor het evenement te realiseren. Ik leg het hele evenement voor je vast, van ontvangst, tot sprekers, pauzes, workshops, en ook de borrel. Dit doe ik door het maken van overzichtsfoto's, maar ook detailfoto's, ik let vooral op de interactie tussen mensen. Op deze manier krijg je echt een totaal beeld van je evenement!

⇒ ONTVANG NU GRATIS HET CREATIVITEITSHANDBOEK MET HANDIGE TIPS EN TRUCS: http://www.bfoto.nl/gratis-e-book/ ⇐

➥ Een goede uitstraling is voor elke ondernemer van levensbelang. In het praktische boek ‘Jouw bedrijf in the picture’ leg ik uit wat de kracht van foto’s is voor jouw bedrijf, en hoe je beelden kiest die jouw boodschap versterken. Dit boek in onder andere te koop via bfoto.nl.

Bianca de Wit | BFoto.nl | 06 13 77 44 81

 

Foto's van B Foto