NWF

Norbert Waalboer Fotografie

Fotograaf

Discipline: Fotografie

debestefotograaf.nl/

Bio

Een kwart eeuw fotograferen heeft mij tot een allrounder gemaakt, met toegepaste bedrijfsfotografie als specialiteit; portretfotografie, bedrijfsreportage, productfotografie, alles wat voor een bedrijf aan beeldmateriaal nodig is. Ik kan het voor u verzorgen. De techniek is op orde. Ik ben ervaren en snel. Ik werk voor veel bedrijven en denk mee in de creatieve processen van vormgevers en ontwerpers. Ik fotografeer tijdens congressen en andere evenementen, ben in te schakelen voor bijvoorbeeld (reclame)campagnes en brochures, websites en jaarverslagen. Voor bouwbedrijven en architecten fotografeer ik interieur en exterieur.

Sinds 2005 ben ik huurder bij de Plaatsmaker en in het pand Concordia vind je mijn goed uitgeruste fotostudio. Hier zijn allerlei mogelijkheden voor zakelijke portretfotografie of een familiefotosessie, reproducties voor kunstenaars, packshot fotografie of specialistische productfotografie.

In mijn studio zijn er verschillende achtergronden te realiseren. Ik beschik over allerlei lichtvormers waarmee ik de juiste lichtomstandigheden creëer.

De fotostudio bevindt zich op de Concordiastraat 68 in Utrecht. Op redelijke loopafstand van het station. Komt u met de auto dan is er volop parkeergelegenheid. Koffie/thee staat voor u klaar.

Interesse gewekt…? Ik hoor het graag.